top of page

 Frokost 12.00 – 15.00 (14.30 om søndag)
Aften 18-00 – 22.00  (Mandag til lørdag)
Søndagsaften, se separat menu


Forretter

Røget laks à la Daniel Letz 
kr 155
Stegte kammuslinger, tomater,ramsløg og sauce Vierge
kr 185
Foie gras terrine
kr 195
Omelet med skinke & ost eller dagens grønt 
(Kun til frokost)
kr 105
Chèvre chaud med salat & oliventapenade
kr 145 


Hovedretter
Dagens fisk 
kr 265

Rørt tartar med salat, pommes frites & sauce tartare 

kr 225
Steak frites med sauce tartare 
(kun til frokost)
kr 235

Pluma Iberico Bellotta, grønne asparge og sauce Moelle
kr 325
Boeuf Bearnaise med pommes frites
Kr 255
(Kun til aften)


Side orders
Mixet grøn salat 
kr 40
Salat med syltede tomater, oliven & comté
kr 55
Pommes frites med sauce tartare
kr 45



Desserter & ost
Dagens is
kr 95
Crème brûlée med sorbet 
kr 115

Citron og rabarbertærte, rabarberis og pistacie
kr 145

5 franske landoste 
kr 155


* informér venligst personalet om allergener
**Bemærk at der opkræves gebyr på ikke europæiske betalingskort og firmakort

Søndagsmiddag

på Le Saint Jacques

17.00 - 22.00

 

3 retter 325 kr

Forret, hovedret & dessert

 

Vælg mellem:

 

Forretter

Dagens forret

Røget laks á la Daniel Letz

 

Hovedretter

Dagens fisk

Boeuf Béarnaise med pommes frites

 

Desserter

3 Franske landoste

Crème brûlée med sorbet

 

 

Side orders

Mixet grøn salat

kr 40

Salat med syltede tomater, oliven & comté

kr 55

Pommes frites med sauce tartare

kr 45

bottom of page